|
ساندوتش المفاجآت
*العجينه:
3/4 كيلو دقيق
1 كوب ماء دافي+2 ملعقه خميره صغيره+1 ملعقه سكر(مع بعض و سبيهم يتخمروا)
4 ملاعق زيت
ملح
بيض+فلفل اسود للوجه
*الحشو:
سلامي ـ جبنه شيدر ـ طماطم ـ بصل ـ فلفل رومي ـ زيتون ( كله مقطع ترنشات )
سمسم للوجه
مقدار الخميره + الدقيق + الملح+ الزيت و نعجن 10 او لغايه ما تبقي عجينه ملمومه ولا تلصق
سبيها تتخمر لمده ساعه و تبقي بالشكل هدا (امسحي ايديك بزيت وسويهاا كور فوق بعض قبل ما تتخمر )
خذي قطعة من العجينه و افرديها مستطيل (ممكن تحتاجي دقيق ساعه الفرد)
في النص رصي الحشو بالترتيب هذا ( جبنه ـ فلفل ـ سلامي ـ بصل ـ طماطم ـ زيتون ـ جبنه)
قطعي العجينه في الجوانب بالورب بالشكل هذا
حطي عجينه عجينه علي بعض زي الضفيره علشان تقفلي الساندوتش
ادهني الصنيه بالزيت و حطي الساندوتشات و ادهني الوجه بخليط البيض و لو عندك سمسم رشي عليه
دخليه الفرن لغايه ما تستوي او الوجه يحمر و يطلع بالشكل هذا
قطعية و قدميه مع الشيبس
و بالعآفه
*العجينه:
3/4 كيلو دقيق
1 كوب ماء دافي+2 ملعقه خميره صغيره+1 ملعقه سكر(مع بعض و سبيهم يتخمروا)
4 ملاعق زيت
ملح
بيض+فلفل اسود للوجه
*الحشو:
سلامي ـ جبنه شيدر ـ طماطم ـ بصل ـ فلفل رومي ـ زيتون ( كله مقطع ترنشات )
سمسم للوجه
مقدار الخميره + الدقيق + الملح+ الزيت و نعجن 10 او لغايه ما تبقي عجينه ملمومه ولا تلصق
سبيها تتخمر لمده ساعه و تبقي بالشكل هدا (امسحي ايديك بزيت وسويهاا كور فوق بعض قبل ما تتخمر )
خذي قطعة من العجينه و افرديها مستطيل (ممكن تحتاجي دقيق ساعه الفرد)
في النص رصي الحشو بالترتيب هذا ( جبنه ـ فلفل ـ سلامي ـ بصل ـ طماطم ـ زيتون ـ جبنه)
قطعي العجينه في الجوانب بالورب بالشكل هذا
حطي عجينه عجينه علي بعض زي الضفيره علشان تقفلي الساندوتش
ادهني الصنيه بالزيت و حطي الساندوتشات و ادهني الوجه بخليط البيض و لو عندك سمسم رشي عليه
دخليه الفرن لغايه ما تستوي او الوجه يحمر و يطلع بالشكل هذا
قطعية و قدميه مع الشيبس
و بالعآفه
|