|

نص كيلو جمبري جامبو
![]() | تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200. |

نغسله وننضفه كوييييس ونقشره زي ما هو موضح نسيب الديل عشان شكله يبقة حلو
![]() | تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200. |

رشة ( ملح + فلفل + كمون + كسبرة ناشفة + خل + تو م مفري + كاتشاب أ، صويا صوصى + شطة )
ونسيبهم في التتبيلة دي مدة لا تقل عن ساعة
![]() | تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200. |

نجهز البقسماط وملعقة الدقيق ورشة الملح وندمجهم جيدا
![]() | تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200. |

ونضرب بيضة مع ملعقتين حليب ورشة ملح وملعقة زيت
![]() | تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200. |

وناخد جمبرياية جمبرياية نحطها في خليط البيض ثم نغطيهم بخليط البقسماط
وياريت بعد مانخلص الجمبري ندخله التلاجة او الفريزر يمسط نفسه نص ساعة
![]() | تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200. |

ونحمر الجمبري في زيت غزير
![]() | تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200. |

وده بيبقى شكله
وألف هنا وشفا
|
