|
المقاديـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــر::
300 جرم لحمه حمرا بدون دهون ومقطعه مثل قطع الشطرنج
200 جرام بصل
100 جرام بطاطس
واحده طماطم
ملح وفلفل
اى بهارات اخرى روزمارى* زعتر
ملح وفلفل
اى بهارات اخرى روزمارى* زعتر
الطريقه ***
- نضع طاسه على النارونضع بها اى نوع سمن
- نضيف البصل على السمن
- نقلب البصل
- نضع قطع اللحم على البصله
- نقلب البصل حتى يصفر لونه
- نضع التوابل على اللحم
- نضع المياه بالتدريج
- نبشر الطماطم ونرمى القشره لانها تؤثر على الهضم
- نضع الطماطم المبشوره على اللحم ونقلب
- نضع البطاطس على اللحم
- نغطى الحله
- نضيف المياه كلما نقص حتى يتم النضج
- عند تمام النضج
- نغرف الطبق ****
- انا عملت زى الشيف
- وعملت معاه ارز بالشعريه ****
- واترككم مع الصور
الطبق دا لاول حد يرد ويقيــــــــــــــــــــــم
|